Välkommen hem!

Nästan fyra månader sommarvärme i Sverige. Otroligt.

Tänk vad en (super)varm och (super)lång sommar kan göra med oss svenskar - vi längtar efter hösten, eller hur?

Sommaren 2018 går till historien som den varmaste på länge! Skönt, men lite väl varmt mellan varven för oss svenskar och inte minst om vi tittar på den stora bilden - för våra bönder, för vår natur, för alla våra äldre och riktigt små medpassagerare i Livet. Lagom är bäst även temperaturmässigt :)

I skrivande stund har jag, för första gången sedan i maj, tänt ljus hemma och krupit in i varma myskläder. Vi, som är vana vid att åka TILL värmen, har vissa dagar haft varmare än Sydeuropa. Ja, ja. Världen är upp och ner ibland.

Skönt ändå att vi alla fått en rejäl dos D-vitamin och vi får väl se vad all denna sol, all utevistelse och härliga bad gör med oss i vanliga fall bleka svenskar - kanske kommer vi vara friskare än någonsin denna höst och vinter? Den som lever får se.

Hoppas du och de dina haft en härlig sommar och semester och att du känner dig riktigt Välkommen Hem! Nu är allting igång igen, skolorna har startat här och de flesta har väl återgått till rutiner och det som jag älskar - vardagen. Jo, men vad vore väl sommar, sol och semester i all sin glans om inte just vardagen fanns?

Familjen Stenstrand har under denna tokvarma sommar välkomnat en liten ny familjemedlen. Vårt andra barnbarn, lilla Greta Stenstrand, föddes den 8 juli och hon är SÅ välkommen. Tänk att kärleken bara växer för varje barn som kommer. Kärleken tar aldrig slut, den bara växer och blir större. Älskade lilla Greta, vilken förmån att få följa dig genom Livet. Barn är en gåva!

Som du ser så har min bloggplats flyttat en liten bit, ingen större världsnyhet direkt, men kan vara bra att veta om. Jo, jag har bestämt mig för att blogga ett tag till, nu är jag inne på mitt trettonde år och än finns det krut i gumman :)

Så, häng gärna med här när jag skriver om Livet, i ur och skur, i moll och i dur. Livet alltså. Ni vet ju att det är inte hur man har det utan hur man tar det.

Och du min vän, glöm för allsin dar inte bort att gå och rösta på söndag. Var tacksam över vårt demokratiska land, gå och gör din röst hörd. Alla behövs, du också.

Välkommen kära höst! Du är efterlängtad.

Jag önskar just dig som läser det här en fantastisk, härlig, rolig, mysig, underbar, ljuvlig och helt enkelt suverän höst! Glöm inte bort att komma ihåg att Gud är på din sida. Alltid.

Här växlar det av dagar, år,

Av vinter, sommar, höst och vår,

Och knappt är livets middagstid,

Förr’n aftonen tar vid

 

Men Jesus är densamme än,

Förblir och är min bäste vän.

Hans nåd av ingen växling vet,

Den är av evighet. (Nr 385 i Segertoner)

 

Hälsningar från

Ulrica - Farmor x 2

 

Ulrica Stenstrand