Att kunna ge på ett extraordinärt sätt är en fantastisk förmån. När Gud utmanar oss att sträcka oss in i ett passionerat givande skapar det inte bara resurser för att expandera Hans hus och Hans rike. Vi inser då även att Gud vill välsigna oss för att växa våra familjer, arbeten och företag för ett större syfte än bara vi själva.

Vi lever för det Gud kallat oss att utföra och tillsammans kan vi utöka vår förmåga att bygga Guds rike. I broschyren nedan möter du de initiativ vi har förmånen att stötta som Kingdom Builders. Det är tack vare er kontinuerliga uppoffring och generositet som vi kan gå vidare i den vision Gud gett oss.

Läs igenom broschyren, be och överväg ditt engagemang för i år. Nedan finns ett formulär du kan fylla i och skicka till oss.

Det är ditt beslut angående ditt engagemang som hjälper oss planera för året som ligger framför. Tack än en gång för ditt hängivna engagemang och allt du gör. Vi är så glada för att vi kan stå tillsammans i Lifecenter för att beröra människor med det budskap och den kärlek som förvandlat våra liv.

Per-Johan & Ulrica Stenstrand