Walk For Freedom

Tillsammans kan vi göra skillnad!

”You may choose to look the other way but you can never say again that you did not know.” William Wilberforce

Man brukar säga att det finns 27 miljoner slavar i världen idag. Det är fler än någonsin tidigare. Världens befolkning ligger idag på ca 7,4 miljarder. Det innebär att: För varje slav finns det 274 personer som kan kämpa för dess frihet. Det är fler än någonsin förut!

15:e oktober kommer människor i flera länder att gå med i en Walk For Freedom 2016! Lifecenter kommer att göra en Walk For Freedom i Västerås. Vi kommer att samla klockan 10:00 i Vasaparken bakom Stadshusrestaurangen. Själva marschen går klockan 11:00-12:00.

Om du har kvar din A21 t-shirt från förra årets Walk for Freedom får du använda den. Annars har vi några t-shirts kvar från förra året som säljs för 100:-. Vi har även beställt hoodies i år som kostar 150:- och det är först till kvarn. Försäljningen sker på Celebrate Her den 8:e oktober i Lifecenter och fortsätter innan och efter gudstjänsterna den 9:e oktober. Man kan även köpa på plats inför marschen den 15:e oktober.

Det kommer finnas A21-varor att köpa innan och efter marschen där all vinst går till A21. 

Barnvagnar är välkomna i år men tyvärr inga hundar.

Vill du bli volontär? 
Som volontär kommer du gå bredvid ledet, dela ut flygblad och svara på eventuella frågor angående human trafficking och A21 bland annat. Söndag den 2:a oktober kl 17:00-17:30 kommer vi att ha en volontärsamling där vi pratar genom hur man ska göra och vad man ska tänka på som volontär. Även volontärer måste anmäla sig. 

Vill du ge en gåva till A21?
Lifecenter Sisterhoods insamlingssida kan man gå in och skänka pengar till denna fantastisk organization.

 

Alla måste anmäla sig via länken!

Anmäl dig