KidzWeek-final och Discovery-start

På söndag händer flera spännande saker som inte får plats i en enda Instagrambild.

 

KidzWeek-final

Inte många har missat KidzWeek i Västerås som varit igång nästan hela veckan. Det har varit några intensiva dagar för både barn och föräldrar som kombinerat nytta med nöje, hysteriskt roliga aktiviteter med workshops och starka möten.

Men det är inte slut än! På söndag 11:00 intar LifeKidz scenen och festen fortsätter med tillbakablickar, uppvisningar, vernissage, utefestival, hoppborgar, ponnyridning, grillning, ansiktsmålning, kiosk och massor mer. Ta med hela familjen och gör söndagen ihop.

Detta är sista gudstjänsten med våra ordinarietider. Från och med nästa vecka är det en stor gudstjänst som gäller klockan 18:00.

 

Discovery-start

Det är ändrade gudstjänsttider även i Eskilstuna. Imorgon startar det som vi kallar för Discovery. Människor bär på obesvarade frågor om livet som vi vill lyfta till ytan och försöka svara på under åtta veckor.

Från och med imorgon är det 11:00 som gäller i Johannebergs kapell som ligger 10 min söder om Eskilstuna. Det är en idyllisk och vacker plats som lockar fram sommarkänsla och inbjuder till reflektion. Varje söndag kommer det att åka bilar från Contrast för den som behöver skjuts.

Bjud med alla du känner för vi tror verkligen att dessa veckor kan bli en ögonöppnare för såväl den troende som den som inte bestämt sig än.

Mer info hittar du här: www.lifecenter.se/discovery

 

Gudstjänst 18:00

Vi har under vårterminen sett hur vår kvällsgudstjänst vuxit och attraherat fler och fler. Under sommarn – från vecka 26 till 32 – kommer detta att vara vår enda gudstjänsttid. Imorgon predikar vår service pastor Josefine Öberg och vi kommer få höra ett gripande vittnesbörd av Tamar Gutel från Mission One Eleven.

Som du nu förstår är det en stor dag för oss imorgon. Välkommen att vara med så mycket du orkar!