En stor helg framför oss i tre städer

Framför oss har vi en riktig storhelg i Lifecenter med flera roliga inslag. Och… För första gången någonsin händer det något i tre olika städer – Västerås, Eskilstuna och för oss helt nya Linköping.

Läs vidare för att ha koll på allt som händer.

The Uprising – fredag 20:00 Västerås

Redan imorgon fredag smäller våra ungdomar upp Västerås fetaste event. The Uprising är till för alla oavsett vilken kyrka du går till. Vi vill presentera världens bästa budskap om Guds kärlek till våra kompisar och ha riktigt riktigt kul.

Så bjud med alla du känner och anmäl att du kommer i Facebook-eventet!

Heart & Soul – lördag 17:00 Linköping

Vi har sett fram emot detta så länge. Som du vet startar vår kyrka ett nytt campus i Linköping och på lördag tar vi våra allra första steg. Heart & Soul är till för dig som redan är med i Lifecenter och för dig som är nyfiken. Vi kommer att presentera vår vision och vårt hjärta. Bor du i Linköping, dra med alla som du tror är intresserade och behöver ett nytt andligt hem.

För dig som bor i Västerås och Eskilstuna har vi ordnat buss. All info om detta hittar du här: www.lifecenter.se/linkoping

1-årfest – söndag 11:00 Eskilstuna

På söndag firar vi att vi fyller 1 år i Eskilstuna. Det var 1 februari 2015 som vi tog klivet och startade vårt andra campus.

Som vanligt firar vi allt som går att firas. Så ta med dig din bästa partystämning och fira med oss på söndag 11:00 på Contrast! Det blir självklart tårta och vi behöver veta om du kommer. Signa upp dig i eventet.

Gästtalare: Owe Lindeskär – söndag 11:00 Västerås

I vår 11-gudstjänst i Västerås har vi nöjet att få ha Owe Lindeskär som gäst och talare. Han är en mångårig pastor och duktig bibellärare och vi tror att du kommer att uppskatta honom. Kom i god tid.

One Hour of Power – söndag 18:00 Västerås

På kvällen drar vi upp alla reglage och har en kraftfull och intensiv gudstjänst på en timme.

Vilken av dessa events du än väljer att gå på så gör det med en förväntan på att Gud vill möta just dig! Det är vår bön i alla fall.