En ny säsong startar på söndag

Det tema vi satt för vårt arbete denna säsong är everyONE (svenska: allesammans, var och en). Det handlar om oss alla och det handlar om varje enskild människa. När vi tänker på alla hundratals människor som kommer till Lifecenter varje vecka är det viktigt att reflektera över att: ”Varje siffra har ett namn – varje namn en historia – och varje historia betyder något för Gud”.

Vårt uppdrag är att dela berättelsen om Jesus och kraften i Guds nåd med de människor vi möter. Att lyssna på våra vänners berättelser ger oss möjligheten att rätt förmedla kraften i evangeliet till dem. Inte minst i dessa dagar då många undrar över ondskan i världen efter det som hänt på IKEA i Västerås.

Vi älskar att tjäna tillsammans och du finns inte till bara för att fylla en plats i ett team eller på en lista. Det handlar istället om en gudomlig möjlighet att förverkliga den kallelse Gud lagt ned i dig.

Kick off – Söndag 16 aug

Nyhet för i höst är gudstjänster i både Västerås och Eskilstuna klockan 11.00. På kvällen möts vi alla tillsammans i Västerås till en stor gudstjänst klockan 18.00. Gör allt du kan för att prioritera och vara med både förmiddag och kväll. Bjud med dig så många som möjligt så får vi en riktigt stark start på hösten.

Heart & Soul – Tisdag 18 aug

På tisdag 19:00 nästa vecka bjuder vi in hela församlingen till församlingskvällen Heart & Soul. Vi har barnpassning för dig med små barn så att alla kan vara med. Under kvällen presenterar vi höstens satsningar och viktig information för dig som gjort Lifecenter till din kyrka.

Vi tror på en fantastisk höst tillsammans.

PJ & Ulrica