Din bästa sommar

Vi kanske inte har haft det bästa vädret hittills, men nu ser det ut att ljusna. Vi älskar sommaren och eftersom den som bekant är kort vill vi göra det mesta och bästa av den.

En bra sommar beror varken på vädret eller storleken på semesterkassan. Det handlar istället om vad man gör med de små stunderna. Vi tror att sommaren upplevs bäst tillsammans. En grå och regnig dag kan bli en mysig stund under ett tak och skrikande småbarn i baksätet i bilen kan bli en trevlig fikapaus på gräset. Det viktiga är att man har varandra.

Det är vår bön och förhoppning att det här kan bli din bästa sommar, vilket också är vårt tema sju veckor fram.

I Västerås är det en stor gudstjänst på söndagar 18:00 som gäller med barnkyrka. Vi har laddat med sju duktiga talare och förfest redan 17:00 med grill. Observera alltså att vi inte har gudstjänst klockan 11:00. På onsdagar träffast connectgrupper på Löga 18:00 för att hänga, grilla, bada och umgås. Håll utkik efter Lifecenter-flaggan.

I Eskilstuna på söndagar 11:00 kan du vara med på ett mycket intressant bibelstudie som vi kallar Discovery och kretsar kring livets stora frågor. Förra söndagen svarade vi på frågan om hur allting kom till och nu på söndag kommer det att handla om varför man ska tro på just den kristna Guden. Mer info här.

Använd gärna hashtagen #dinbästasommar på sociala medier så lämnar vi ett samlat spår efter oss från det som blev din bästa sommar!