Allt du behöver veta kring helgen på Konserthuset

Det går inte att ta miste på den energin och förväntan som ligger i luften inför den här helgen. Det har delats och bjudits in i massor och förberedelserna är intensiva. Vi har bestämt oss för att ha vår bästa gudstjänst hittills.

Helgen består av flera stora händelser som du säkert redan läst. Här kommer en bloggpost där vi samlar allt på ett ställe.

Konserthuset

Den stora grejen är ju såklart att vi flyttar kyrkan till Konserthuset i Västerås 18:00. Denna söndag har vi inga övriga gudstjänster i varken Västerås eller Eskilstuna.

Till alla föräldrar kan vi meddela att barnen har en egen samling med lekar, smågrupper och fika. Vi ska se till att barnen trivs lika mycket som du.

Kvällen kommer att bjuda på flera överraskningar och passar alla oavsett tro. Ett tips till alla är att komma i god tid, typ redan 17:30.

Packa bussen

I samband med det kommer vi att ställa ut en buss utanför Konserthuset 16:00-17:30 och vi behöver din hjälp att packa den med saker som går till behövande i Västerås.

Du kan skänka:

  • Vinterskor och vinterjackor (barn/vuxna)
  • Hygienartiklar och blöjor
  • Ritpapper och tuschpennor

Walk for Freedom

På lördagen 17:e oktober gör vi en manifestation för alla de slavar som just nu sitter fast i trafficking runt om i världen. De har ingen egen röst och är beroende av att såna som du uppmärksammar deras situation.

Det är en tyst marsch genom Västerås och vi möts klockan 10:00 i Vasaparken, bakom gamla konstmuseet. Du kommer även att kunna köpa en T-shirt för att stötta det arbete The A21 Campaign gör i kampen mot människohandel.

Som du märker har vi en enormt spännande helg att se fram emot! Mer information om allt detta hittar du här på vår hemsida och om du följer oss på sociala medier.